
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Eigelb
- 80 g Zucker
- 150 g Prosecco
- 1 EL Zitronensaft
- 500 g Trauben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 168 kcal / 701 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Eierlikör-Sabayon
15min
Klassische Zabaglione
15min
Zabaglione
15min
Eierlikör-Semifreddo mit Beeren
24hod.
Kaffee-Sabayon
10min
Kaffee-Sabayon
10min
Limetten-Ingwer-Mousse
8hod. 20min
Limoncello-Creme
5hod.
Zabaione mit Katzenzungen
1hod.
Zabaglione mit Orangenlikör
15min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min