Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Eigelb
- 80 g Zucker
- 150 g Prosecco
- 1 EL Zitronensaft
- 500 g Trauben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 701 kJ / 168 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 Std.
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5h
Orangenparfait
6h 30min
Limoncello-Creme
5h
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2h 20min
Eierlikör-Semifreddo mit Beeren
24h
Kaffee-Sabayon
10 min
Zitronen-Parfait
4h 30 min
Vanille-Zabaglione
15min
Zabaglione
15min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Klassische Zabaglione
15min