Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Wildpastetchen
- 100 g Schweinefleisch, sehnenfrei, in Würfeln (3 cm)
- 300 g Wildgulasch, z.B. aus Hirschkeule oder Hirschrücken (3 cm)
- 50 g Pistazien, ungesalzen, geschält
- 50 g Haselnüsse
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 50 g Cranberrys, getrocknet
- 100 g Speckwürfel
- ½ TL Nelken, gemahlen
- ½ TL Zimt
- 30 g Weinbrand
- 1 Eiweiß
- 1 ½ TL Salz
- 50 g Schweineschmalz, weich, in Stücken
Portweingelee
- 5 Blatt Gelatine
- 150 g roter Portwein
- 100 g Wasser
- ½ TL Salz
- 1 Msp. Cayenne-Pfeffer
- 70 g Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1117 kJ / 267 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zabaglione
15min
Zabaglione al Prosecco
15min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Birnen-Walnuss-Terrine
5h 20min
Spargel-Scampi-Terrine
10h
Romana-Röllchen mit Caesar-Dip
1h
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30min
Thunfischrolle mit Miso-Marinade
30min
Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme
8h
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min