
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Wildpastetchen
- 100 g Schweinefleisch, sehnenfrei in Würfeln (3 cm)
- 300 g Wildgulasch z.B. aus Hirschkeule oder Hirschrücken (3 cm)
- 50 g Pistazien, ungesalzen, geschält
- 50 g Haselnüsse
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 50 g Cranberrys, getrocknet
- 100 g Speckwürfel
- ½ TL Nelken, gemahlen
- ½ TL Zimt
- 30 g Weinbrand
- 1 Eiweiß
- 1 ½ TL Salz
- 50 g Schweineschmalz weich, in Stücken
Portweingelee
- 5 Blatt Gelatine
- 150 g roter Portwein
- 100 g Wasser
- ½ TL Salz
- 1 Msp. Cayenne-Pfeffer
- 70 g Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 267 kcal / 1117 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Remoulade
10min
Zabaglione
15min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min
Putello Tonnato
4hod.
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3hod. 30min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1hod. 50min
Salsa Verde
10min
Graved Lachs
48hod.
Zabaione mit Katzenzungen
1hod.
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Vitello Tonnato
48hod.