Wildpastetchen mit Portwein-Gelee

Wildpastetchen mit Portwein-Gelee

2.7 3 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 20min.
10 Portionen

Suroviny

Wildpastetchen
  • Schweinefleisch, sehnenfrei in Würfeln (3 cm)
    100 g
  • Wildgulasch z.B. aus Hirschkeule oder Hirschrücken (3 cm)
    300 g
  • Pistazien, ungesalzen, geschält
    50 g
  • Haselnüsse
    50 g
  • Thymian, getrocknet
    1 TL
  • Cranberrys, getrocknet
    50 g
  • Speckwürfel
    100 g
  • Nelken, gemahlen
    ½ TL
  • Zimt
    ½ TL
  • Weinbrand
    30 g
  • Eiweiß
    1
  • Salz
    1 ½ TL
  • Schweineschmalz weich, in Stücken
    50 g
Portweingelee
  • Gelatine
    5 Blatt
  • roter Portwein
    150 g
  • Wasser
    100 g
  • Salz
    ½ TL
  • Cayenne-Pfeffer
    1 Msp.
  • Zucker
    70 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 15 g
Kalorie 1117 kJ / 267 kcal
Tuk 14 g
Vláknina 1.2 g
Sacharidy 13 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...