Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g Mehl und 1 EL mehr zum Abbinden
- 250 g Magerquark
- 4 Eier (Kl. M)
- 100 g Milch, lauwarm
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen der Spätzle
- Wasser zum Kochen
- 50 g frischer Meerrettich, in Stücken
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Porree, in Stücken
- 100 g Möhren, in Stücken
- 30 g Butter
- 200 g Geflügelbrühe
- 200 g Sahne
- 1 getrocknetes Lorbeerblatt
- 450 g Schweinefilet, in dicken Streifen (1 cm)
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3459 kJ / 826 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauerbratenragout
49hod.
Sauerbraten
72 Std.
Senfgulasch mit Porree
2 Std.
Schweinefilet à la Tafelspitz
50 min
Leberknödelsuppe
45min
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1 Std. 30 Min
Bierfleisch mit Tassenknödeln
1 Std. 30 Min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2 Std.
Krustenbraten mit Bohnen und Brotnocken
2hod. 55min
Knuspriger Schweinebauch
3 Std.
Schweinefilet mit Rotwein-Frischkäsesauce
1h
Rindergulasch mit Brezenknödel
2 Std.