Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Butter, weich
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 4 Zwiebeln (200 g), 1 Zwiebel halbiert
- 10 g Öl und etwas mehr zum Formen
- 4 Scheiben Toastbrot
- 3 Sardellenfilets, in Öl
- 275 g Milch
- 600 g Rinderhackfleisch
- 1 TL Senf
- 2 Eier
- 1 ¾ TL Salz
- 8 Prisen Pfeffer
- 800 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 800 g Kartoffeln, geviertelt
- 300 g Romanesco, in Röschen
- 30 g Mehl
- 150 g Sahne
- 90 g Kapern (1 Glas), mit Sud
- 1 TL Zitronensaft
- 1 Prise Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4607 kJ / 1101 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 70 g
- Nasycený tuk
- 33 g
- Vláknina
- 10.3 g
- Sodík
- 2179 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45min
Bohneneintopf mit Fleischklößchen
40min
Bratwurst-Klopse mit Pilzsauce, Kartoffeln und Möhren
1h
Buletten mit Pilzrahm
1h
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3h
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Kasseler mit Grüner Sauce
40min
Hackbraten mit Porree-Kartoffeln
1h 30min
Hühnerfrikassee à la Margret
50min
Frikadellen mit Blumenkohl, Kartoffeln und Senfsauce
1h 10min
Leber Berliner Art (Berlin)
50min
Hackbraten "Falscher Hase"
1h 30min