
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Butter weich
- 4 Stängel Petersilie abgezupft
- 4 Zwiebeln (200 g), 1 Zwiebel halbiert
- 10 g Öl und etwas mehr zum Formen
- 4 Scheiben Toastbrot
- 3 Sardellenfilets, in Öl
- 275 g Milch
- 600 g Rinderhackfleisch
- 1 TL Senf
- 2 Eier
- 1 ¾ TL Salz
- 8 Prisen Pfeffer
- 800 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 800 g Kartoffeln geviertelt
- 300 g Romanesco in Röschen
- 30 g Mehl
- 150 g Sahne
- 90 g Kapern (1 Glas), mit Sud
- 1 TL Zitronensaft
- 1 Prise Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1101 kcal / 4607 kJ
- Protein
- 46 g
- Tuk
- 70 g
- Sacharidy
- 75 g
- Vláknina
- 10.3 g
- Nasycený tuk
- 33 g
- Sodík
- 2179 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biff a la Lindström mit schwedischen Kartoffeln
1hod. 15min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Hackbraten mit Porree-Kartoffeln
1hod. 30min
Köttbullar mit Pilzsauce
1hod. 10min
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1hod. 30min
Hühnerfrikassee à la Margret
50min
Schwarzwurzeln mit Hackbällchen (Sachsen-Anhalt)
50min
Frikadellen-Grundrezept mit Senf-Dip
35min
Buletten mit Pilzrahm
1hod.
Hühnerfrikassee
1hod. 20min
Hackbraten "Falscher Hase"
1hod. 30min
Frikadellen mit Blumenkohl, Kartoffeln und Senfsauce
1hod. 10min