Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Butter zum Einfetten
- 200 g Gouda, in Stücken
- 3 Paprika, bunt, geviertelt
- 300 g Champignons, Große halbiert
- 500 g Rinderhackfleisch
- 500 g Bratwurst, Brät ausgedrückt (von grober Bratwurst)
- 2 Eier
- 100 g Sahne
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 30 g Paniermehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4159 kJ / 994 kcal
- Protein
- 61 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 78 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hackfleisch-Käse-Quiche
1h 40min
Kasseler Gulasch
40 min
Filet-Sauerkraut-Topf
50min
Schweinerücken mit schwarzer Pfeffer-Bröselkruste
1h
Pilz-Rindfleisch-Topf
1 Std. 50 Min
Hackfleischpfannkuchen mit Salat
1 Std. 15 Min
Pizzaomelette
35min
Ahle Worscht-Kräppel
1h 10min
Hackfleisch-Gemüse-Kuchen
1h 10min
Rindfleisch in Rotwein
2 godz. 15 min
Hackfleischrolle mit Kartoffeln und Rotweinsauce
2h 30min
Szegediner Hackbraten
1 Std. 20 Min