Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 4 Streifen Zitronenschale, Bio (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 2 TL Kümmelsamen
- 1 TL Pfefferkörner, schwarz
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Butterschmalz
- 700 g Schweinegulasch, in Würfeln (2 cm)
- 2 Lorbeerblätter, frisch, mehrfach eingeschnitten
- 1400 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ TL Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 250 g Sahne
- 500 g Porree, weißer und hellgrüner Teil in schrägen Ringen (1 cm)
- 400 g kurze Nudeln (z.B. Gemelli)
- 4 TL Senf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4337 kJ / 1036 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 55 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hähnchengulasch mit Frischkäsesauce
30 min
Putengeschnetzeltes zu Reis
40 Min
Schmorgurken-Puten-Gulasch
45 min
Geschnetzeltes in Meerrettichrahm
45 min
Speck-Keulen mit Rahmsauerkraut
1h 30 min
Hackbraten mit Porree-Kartoffeln
1h 30 min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1h
Bierfleisch mit Tassenknödeln
1h 30 min
Hackfleischrolle mit Apfel-Sauerkraut und Kartoffeln
1h 25min
Nudel-Hack-Auflauf
2 godz.
Krustenbraten mit Bohnen und Brotnocken
2 Std. 55 Min
Rosenkohl-Gulasch mit Kasseler und Spätzle
50min