
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g beterraba cozida
- 3 ovos
- 400 g farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 700 g
- Kalorie
- 239 kcal / 0 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saltear bacon com frango em tiras
Žádné hodnocení
Piza de longa fermentação
Žádné hodnocení
Folar do Algarve
4hod.
Natas batidas
5min
Quadrados de manteiga de amendoim
4hod. 50min
Pasta de açúcar
10min
Sonhos de grão sem glúten
1hod. 30min
Creme de castanha
50min
Gelado de nata e café
8hod.
Cobertura de chocolate com azeite
10min
Massa folhada de chocolate
1hod. 40min
Mil-folhas de café
35min