Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
- 200 g di patate, pelate e a dadini (1 cm)
- 150 g di piselli surgelati
- farina tipo 00 q.b.
-
4
filetti di sogliola freschi (100 g l'uno)
nebo 4 filetti di sogliola surgelati, decongelati (100 g l'uno) - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 5 g di burro
- 500 g di acqua
- 150 g di maionese
- ½ cucchiaino di zenzero in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2121 kJ / 507 kcal
- Protein
- 38.7 g
- Sacharidy
- 18.1 g
- Tuk
- 30.7 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orata al sale
40 min
Filetto di pesce al vapore con salsa al pomodoro e olive (TM6)
40 min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 min
Sogliola al vapore con piselli
40 min
Salmone al cartoccio
35 min
Platessa al pomodoro
30 min
Pollo al vapore con carciofi su letto di agretti
50 min
Brodo di carne (7-9 mesi)
1 Std.
Filetto di nasello con contorno di finocchi e arance
30 min
Sogliola al vapore con verdurine
45 min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 min