Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 1 tuorlo
- 120 g di olio di oliva
- 2 cucchiai di liquore allo zafferano ed erbe
- 80 g di zucchero
- 250 g di farina tipo 0
Ripieno
- 100 g di mandorle pelate e tostate
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 250 g di acqua
- 100 g di zucchero
- 2 tuorli
- 1 pizzico di cannella in polvere
Terminare la preparazione
- burro
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2799 kJ / 669 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 73.2 g
- Tuk
- 38.1 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciambella al limone
2 Std.
Amandovolo
1 Std. 15 Min
Taralli morbidi allo yogurt
4 Std. 25 Min
Maccheroni alla chitarra
50 Min
Ciambella all'acqua
1h
Scarcella di pasqua ripiena
55 Min
Ciambellone veloce allo yogurt
40min
Biscotti cegliesi
1 godz. 10 min
Mostaccioli siciliani
1h
Pasticciotti leccesi
1 Std. 15 Min
Mostaccioli al mosto cotto
1h
Calzoncelli melfitani
1 Std. 40 Min