Zařízení & příslušenství
Turecká nevěstina polévka
Příprava 5min.
Celkový 50min.
6 porcí
Suroviny
-
130 gramů cibule napůl
-
50 gramů másla
-
2 polévkové lžíce rajčatového protlaku200 gramů rajčat na kousky
-
1 čajová lžička mleté papriky, sladké uzené
-
1 špetka kajenského pepře, mletého (volitelně)
-
100 gramů červené čočky
-
50 gramů bulguru
-
1000 gramů vody
-
1 zeleninový bujón (pro 0.5l vody)1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty domácí
-
1 čajová lžička soli
-
1 čajová lžička pepře, černého, mletého
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
-
1 polévková lžíce máty, sušené, nasekané (volitelně) v ruce rozemnuté
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
5.85 g
Kalorie
696 kJ /
166 kcal
Tuk
7.28 g
Vláknina
1.15 g
Sacharidy
20.02 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vítězové
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Minestrone s pancettou
25min.
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45min.
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16hod.
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30min.
Cizrnová polévka s masovými knedlíčky
45min.
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45min.
Bramborová kari polévka
35min.
Eintopf se zelím a kroupami
1hod.
Jáhlová polévka se zeleninou
35min.
Čočková polévka s rajčaty
2hod. 5min.
Čočkovo-dýňová polévka
1hod.
Dýňovo-čočková polévka
45min.