
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů bílých fazolí, fazole o délce cca 1,5 cm
- 1600 gramů vody
- 120 gramů cibule, na půl
- 2 stroužky česneku
- 2 polévkové lžíce oleje
- 1 polévková lžíce hladké mouky
- 1 čajová lžička papriky pálivé
- 1 čajová lžička červené papriky, sladké
- 1 kus zeleninového bujónu
- 4 kusy párků, jemných, čtyři nohy, na kolečka
- 80 gramů rajčatového protlaku, tj. jedna malá konzerva
- 1 čajová lžička pepře, mletého
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička Tabasca
- 2 kusy paprik, na plátky
- 1 snítka čerstvé petržele
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1993 kJ / 476 kcal
- Protein
- 23.1 g
- Sacharidy
- 40.2 g
- Tuk
- 24.3 g
- Vláknina
- 12.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hrstková polévka
10 godz. 40 min
Kapustnica
1h 15min
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40 Min
Provensálská hrachová polévka s pistou
11 Std. 20 Min
Čočková polévka s rajčaty
2 godz. 5 min
Hanácká trošková polévka
8h 55min
Fazolový guláš s klobásou
11h 25min
Zelňačka
25 Min
Fazolková polévka
35 Min
Hrachová polévka s uzeným masem a klobásou
13 Std. 30 Min
Fazolová polévka s klobásou
35 Min
Čočková polévka
1 godz. 35 min