Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 vejce
- 600 gramů mléka
-
2
balíčky vanilkového cukru, (2x20 gramů)
nebo 2 čajové lžičky vanilkového cukru, domácí výroby - 50 gramů másla, plus na vymazání
- 250 gramů polotučného tvarohu
- 1 balíček vanilkového pudingu, v prášku
- 1 polévková lžíce moučkového cukru
- 380 gramů jablek, oloupaných, bez jader, na čtvrtiny
- 1 balíček skořicového cukru, (20 gramů)
- 1 polévková lžíce rozinek
- másla, plus na vymazání
- strouhanka, na vysypání
- 1 - 2 kusy veky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 3601 kJ / 860 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Sacharidy
- 123.1 g
- Tuk
- 23.8 g
- Vláknina
- 6.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Smažené kosmatice - květy černého bezu
30min
Jablečný nákyp s mléčnou rýží
1 godz. 15 min
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
1 godz. 10 min
Sladká rýže s malinami
30min
Koprová omáčka
20min
Tvarohové řezy s višněmi
45min
Sladká rýže
1 godz.
Pudingové řezy se skořicí
1h 50min
Ořechový závin
2 Std. 50 Min
Tvarohové knedlíky s jahodami
50min
Jablečný nepečený dort (Mokrý pes)
12h 20min
Šišky s mákem
24 Std. 50 Min