Zařízení & příslušenství
Krém Saint-Germain
Příprava 10min.
Celkový 50min.
8 porcí
Suroviny
-
200 gramů slaniny, nakrájené na kostičky
-
50 gramů mrkve na kousky (3 cm)
-
80 gramů pórku na kousky (3 cm)
-
100 gramů bílé cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
1600 gramů vody
-
1 kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
-
400 gramů hrachu, sušeného, loupaného viz tip
-
2 snítky kerblíku, čerstvého
-
1 čajová lžička soli nebo podle chuti
-
1 polévková lžíce smetany
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
15 g
Kalorie
1022 kJ /
245 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
30 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Bistro Polévkárna
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Arašídová polévka
40min.
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35min.
Polévka s těstovinami, vepřová rolka se zeleninou a 2 druhy muffinů, s džemem a s ovocem
1hod. 40min.
Polévka z červených paprik a cuket
55min.
Hanácká trošková polévka
8hod. 55min.
Cuketový krém s modrým sýrem
25min.
Provensálská hrachová polévka s pistou
11hod. 20min.
Papriková polévka s bazalkovou pěnou
35min.
Krémová bramborová polévka s rukolou
25min.
Hrstková polévka
10hod. 40min.
Rajčatová krémová polévka
30min.
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30min.