Zařízení & příslušenství
Krém Saint-Germain
Příprava 10min.
Celkový 50min.
8 porcí
Suroviny
-
200 gramů slaniny, nakrájené na kostičky
-
50 gramů mrkve na kousky (3 cm)
-
80 gramů pórku na kousky (3 cm)
-
100 gramů bílé cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
1600 gramů vody
-
1 kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
-
400 gramů hrachu, sušeného, loupaného viz tip
-
2 snítky kerblíku, čerstvého
-
1 čajová lžička soli nebo podle chuti
-
1 polévková lžíce smetany
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
15 g
Kalorie
1022 kJ /
245 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
30 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Bistro Polévkárna
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Jáhlová polévka se zeleninou
35 min.
Fazolová polévka s klobásou
35 min.
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 min.
Novoroční bigos
55 min.
Hanácká trošková polévka
8h 55 min.
Polévka z bílých fazolí
35 min.
Drožďová polévka s pórkem
40 min.
Provensálská hrachová polévka s pistou
11h 20 min.
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1h 10 min.
Minestrone s pancettou
25 min.
Cizrnová polévka s jehněčím masem
45 min.
Pappa al pomodoro
15 min.