Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů šalotky
-
1
červená chilli paprička, jakéhokoliv druhu, zbavená semínek,
nebo 1 špetka chilli, mletého - 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 280 gramů masa z klobásy (např. talián, salsiccia), bez střívka, na kousky (3 cm)
- 8 zelených oliv, napůl
- 8 černých oliv, bez pecek, napůl
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 700 gramů vody
- 350 gramů těstovin penne (nejlepší kvality)
- 250 - 300 gramů brokolicových růžiček, napůl
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2791 kJ / 666 kcal
- Protein
- 27.25 g
- Sacharidy
- 67.05 g
- Tuk
- 32.5 g
- Vláknina
- 5.08 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brokolice s těstovinami a ančovičkami
25 min
Sýrové mističky se salátem z červené řepy
40min
Špagety alla Norma
1h 30min
Křupavý slaný koláč s mrkví a cuketou
1h
Zeleninová polévka a vejce v kokotce se špenátem
1h
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1h
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1h
Bagety
35 Min
Listový salát s jablky a čedarem
25 min
Listové těsto plněné špenátem a sýrem
1h 15 min
Vepřové maso s houbami na víně
1h 50 min
Kynuté knedlíky trochu jinak
1h