Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 200 g di ceci secchi, ammollati e scolati (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 252 kJ / 60 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cannellini a Cottura Lenta
14h 40min
Ceci a Cottura Lenta
14h 40min
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55 Min
Fagioli in umido
1h 30min
Contorno di scarola con noci e pinoli
20min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12h 10min
Cottura dei fagioli
11j
Cottura del farro integrale
8 Std. 40 Min
Lenticchie speziate in umido
1h 30min
Cottura delle lenticchie
1h
Ceci in umido
1h 30min
Cottura del farro perlato
35min