Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g masła
- 30 g mąki pszennej
- 1000 g wody
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu mięsnego, wykonanego w TM
nebo 1 kostka bulionu mięsnego (na 0,5 l), pokruszona - 300 g sera rokpol lub innego sera z niebieską pleśnią, pokrojonego na kawałki
- 200 g mleka
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki kminku, mielonego
- szczypiorek, świeży, drobno posiekany, do dekoracji
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1517 kJ / 362 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 2035 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zupa serowo-kalafiorowa
30 min
Zupa krem z pieczarek
20min
Zupa krem z kiszonej kapusty
1h 10 min
Zupa maślankowa z fasolką szparagową
45 min
Zupa selerowa aksamitna
25 min
Zupa krem z pora z serem
30 min
Zupa chrzanowa z jajkiem przepiórczym
50 min
Holenderska zupa musztardowa
30 min
Zupa z rukoli
35 min
Zupa z papryki i parmezanu
20min
Zupa z chleba
20min
Zupa cebulowa
1h