Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 650 g Wasser
- 1 ¼ TL Salz
- 500 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 30 g Schweineschmalz
- 1 Dose Corned Beef (340 g)
- 50 g Gurkenwasser
-
1
Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
nebo 1 geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht - 1 Glas Rote Bete, abgetropft (220 g)
- 100 g Gewürzgurken, in Stücken
- ¼ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1330 kJ / 317 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Fliederbeersuppe mit Grießklößchen
1h
Senfeier
1h 5min
Erbsensuppe mit Würstchen
1h 45min
Steckrübeneintopf mit Wiener Würstchen
45min
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1 Std. 10 Min
Steckrüben mit Kartoffeln
40min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Hühnerfrikassee mit Spargel
1h
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1 Std. 25 Min
Bremer Labskaus
1h 20min
Steckrübenpüree
45min
Grünkohl mit Kartoffeln und Mettwürstchen
45min