
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 650 g Wasser
- 1 ¼ TL Salz
- 500 g Kartoffeln, mehligkochend in Stücken
- 2 Zwiebeln halbiert
- 30 g Schweineschmalz
- 1 Dose Corned Beef (340 g)
- 50 g Gurkenwasser
-
1
Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
nebo 1 geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht - 1 Glas Rote Bete abgetropft (220 g)
- 100 g Gewürzgurken in Stücken
- ¼ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 317 kcal / 1330 kJ
- Protein
- 22 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 26 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Bremer Labskaus
1hod. 20min
Erbsensuppe mit Würstchen
1hod. 45min
Steckrüben mit Kartoffeln
40min
Fliederbeersuppe mit Grießklößchen
1hod.
Dicke Bohnen mit Kartoffeln und Mettwurst
1hod. 10min
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1hod. 10min
Hühnerfrikassee mit Spargel
1hod.
Steckrübeneintopf mit Wiener Würstchen
45min
Hühnerfrikassee à la Margret
50min
Steckrübenpüree
45min
Grünkohl mit Kartoffeln und Mettwürstchen
45min