Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 650 g Wasser
- 1 ¼ TL Salz
- 500 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 30 g Schweineschmalz
- 1 Dose Corned Beef (340 g)
- 50 g Gurkenwasser
-
1
Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
nebo 1 geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht - 1 Glas Rote Bete, abgetropft (220 g)
- 100 g Gewürzgurken, in Stücken
- ¼ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1330 kJ / 317 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Steckrübenpüree
45 min
Steckrübeneintopf mit Wiener Würstchen
45 min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 min
Erbsensuppe mit Würstchen
1sa 45 dk
Grünkohl mit Kartoffeln und Mettwürstchen
45 min
Fliederbeersuppe mit Grießklößchen
1sa
Weißkohl-Hackfleisch-Auflauf
1sa 20 dk
Labskaus-Nester mit Dip
40 min
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1sa 10 dk
Bremer Labskaus
1sa 20 dk
Steckrüben mit Kartoffeln
40 min
Senfeier
1 godz. 5 min