Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 240 g Schinkenspeck, gewürfelt, durchwachsen (siehe Tipp)
- 200 g Möhren, in Stücken
- 200 g Knollensellerie, in Stücken
- 300 g Kartoffeln, in Stücken
- 300 g Porree, in Ringen
- 400 g Schälerbsen, grün oder gelb (siehe Tipp)
- 1800 g Wasser
-
4
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 4 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 2 EL Majoran, getrocknet
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
-
8
Brühwürstchen (à 100 g)
nebo 8 geräucherte Mettwürstchen (Mettenden)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2314 kJ / 555 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Möhren-Kartoffel-Untereinander mit Brühwurst
30 min
Linsensuppe
8h 45min
Kartoffel-Möhren-Eintopf mit Bratwurstbällchen und Möhren-Kohlrabi-Salat
30 min
Käse-Porree-Suppe
30 min
Erbsensuppe mit Würstchen
1 godz. 45 min
Möhren-Kohlrabi-Topf im Thermomix Friend
50 min
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35 min
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40 min
Westfälische Erbsensuppe
4h
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1 godz. 10 min
Kabeljau mit Zitrusbutter und Kartoffeln und Schokoladen-Muffins
45 min
Rheinischer Döppekuchen
1 Std. 50 Min