
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sous-vide-Forelle
- 1600 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 2 Forellenfilets, mit Haut (à ca. 300 g)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 2 EL Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 2 Zweige Thymian
- 150 g Rote Bete in Scheiben (2-3 mm)
- 150 g Pastinaken in Scheiben (2-3 mm)
- 150 g Zucchini in Scheiben (2-3 mm)
Bohnenpüree und Fertigstellung
- 80 g Olivenöl
- 30 g Porree in Ringen (5 mm)
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweig Rosmarin abgezupft
- 1 Sardellenfilet, in Öl abgetropft (volitelně)
- 240 g Cannellini-Bohnen abgetropft
- 150 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 813 kcal / 3405 kJ
- Protein
- 46 g
- Tuk
- 52 g
- Sacharidy
- 38 g
- Vláknina
- 8.6 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 3306 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garnelen-Salat mit Pfirsichen
1hod.
Rindfleischsuppe mit Ricotta-Kürbis-Ravioli
5hod.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1hod. 20min
Fischburger mit Limetten-Kapern-Mayonnaise
45min
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13hod. 30min
Skrei mit Muschelragout
1hod. 45min
Sous-vide-Kabeljau mit Rote-Bete-Zitronengras-Risotto
2hod. 10min
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1hod.
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1hod. 20min
Bouillabaisse
1hod.
Muscheln in Weißweinsud
35min