Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sous-vide-Forelle
- 1600 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 2 Forellenfilets, mit Haut (à ca. 300 g)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 2 EL Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 2 Zweige Thymian
- 150 g Rote Bete, in Scheiben (2-3 mm)
- 150 g Pastinaken, in Scheiben (2-3 mm)
- 150 g Zucchini, in Scheiben (2-3 mm)
Bohnenpüree und Fertigstellung
- 80 g Olivenöl
- 30 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 1 Sardellenfilet, in Öl, abgetropft
- 240 g Cannellini-Bohnen, abgetropft
- 150 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3405 kJ / 813 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 52 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 8.6 g
- Sodík
- 3306 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3h
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 godz.
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24 Std.
Rib Eye mit Béarnaise
1 Std. 50 Min
Sous-vide-Kabeljau mit Rote-Bete-Zitronengras-Risotto
2h 10min
Café-de-Paris-Butter
4 Std. 10 Min
Landschinkenbrot mit pochiertem Ei
45min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 Std. 20 Min
Rehrücken mit Kirsch-Walnuss-Slaw
1 godz. 10 min
Lachsforelle auf Fenchel-Orangen-Risotto
40min
Lammkrone mit Ratatouille, Fisolen und Erdäpfelgratin
1h 25min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min