Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 200 g di barbabietola rossa sbucciata, a pezzi (2 cm)
- 100 g di anacardi
- 200 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale fino
- 2 - 3 cucchiaini di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1448 kJ / 346 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 17.1 g
- Tuk
- 25.6 g
Alternativní recepty
Vellutata di zucca allo yogurt greco
50min
Crema di patate dolci con arachidi e coriandolo
30 min
Vellutata fredda avocado, cetrioli e cumino
15min
Purè di piselli
40 min
Crema fredda di barbabietole e yogurt
15min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15min
Crema di carote e zenzero
20 min
Purè di patate e barbabietola
50min
Purè di carote e latte di cocco
50min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1h 10min
Vellutata speziata di carote e zenzero
25min