Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di indivia belga a pezzi
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 400 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di speck a fettine
- 150 g di panna (35% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1058 kJ / 253 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 11.9 g
- Tuk
- 18.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di finocchi
35min
Vellutata di zucchine con feta
50min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di cavolfiore
50min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30min
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35min
Crema di carote all'arancia
30min
Vellutata di porri e radicchio
55min
Crema di cavolfiori colorati e mandorle
45min
Crema di cipolle e timo
1h
Vellutata fredda di zucchine e menta
1h 30min