Vellutata di indivia belga e speck

Vellutata di indivia belga e speck

3.5 15 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 porzioni

Suroviny

  • 400 g di indivia belga a pezzi
  • 200 g di patate pelate e a tocchetti (2 cm circa)
  • 400 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 100 g di speck a fettine
  • 150 g di panna (35% di grassi)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 9.8 g
Kalorie 1058 kJ / 253 kcal
Tuk 18.8 g
Vláknina 2.3 g
Sacharidy 11.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...