Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di porri a tochetti (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1500 g di acqua
- 20 g di sale grosso
- 300 g di farina di mais
- 10 g di farina tipo 0
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1560 kJ / 373 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 63.1 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto porri e finocchi
40min
Zuppa di cipolle
1h
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 Std. 40 Min
Riso e porri
30min
Minestra di porri e farro con pesto alle noci
50 min
Ribollita
2h 30min
Risotto bianco con porri e mela
30min
Polenta pasticciata con cavolo nero e formaggi filanti
1 Std. 35 Min
Risotto ai porri e burrata
35min
Pappa al pomodoro
35min
Castagnaccio
1h
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 min