Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di carota, pelata e a rondelle
- 50 g di sedano, a rondelle
- 800 g di pomodorini tipo Piccadilly, a metà
- 6 foglie di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 100 g di polpa di avocado maturo a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaino colmo di zucchero
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di peperoncino secco piccante
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 368 kJ / 88 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 7.4 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho di pomodoro e basilico
15min
Vellutata fredda di pomodoro e yogurt greco
45min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10 min
Zuppa di noci e sedano
35min
Gazpacho di carote
10 Min
Crema di patate dolci con arachidi e coriandolo
30 min
Vellutata fredda di zucchine e menta
1 godz. 30 min
Vellutata alle nocciole
1u.
Vellutata di carote e pomodori secchi
40min
Crema di finocchi
35min
Vellutata fredda di zucchine, zafferano e ricotta
2h