Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisèe
- 200 g di farina tipo 00
- 2 pizzichi di cumino nero in polvere
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 500 g di acqua
- 500 g di porri a listarelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di cumino nero in polvere
- 10 g di farina tipo 00
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 50 g di panna da cucina
- 1 uovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1188 kJ / 284 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 24.1 g
- Tuk
- 17.9 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55 min
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1h 30min
Polpettone fagiolini e patate
1h 30min
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Torta di asparagi
1h 10 min
Quiche porri e prosciutto
1h 45 min
Torta salata agli spinaci
1h 30min
Farinata di ceci (vegan)
2h
Quiche di salmone e porri
1 Std. 25 Min
Torta salata di grano saraceno con porri (senza glutine)
1u. 40min
Quiche ai finocchi e porri
1h 10 min
Strudel verza e porri (vegan)
2h