Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di acqua
- 500 g di cimette di cavolfiore colorate
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
- mandorle a lamelle q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 594 kJ / 142 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di zucca allo yogurt greco
50min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di cavolfiore
50min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50min
Crema di carote e mandorle
40 Min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35min
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40 Min
Vellutata di zucca
30 min
Vellutata di carote viola
45 min
Crema di zucca al profumo di cannella
40 Min
Passata di finocchi con ragù di calamari
1h