Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di cavoletti di Bruxelles
- 150 g di lattuga romana, lavata
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 4 fette di pane casereccio
-
100
g di panna (35% di grassi)
nebo 100 g di latte intero - 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- pepe nero macinato fresco, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1460 kJ / 349 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 38.7 g
- Tuk
- 18.3 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di porri e carciofi con crostini saporiti
45 Min
Vellutata di carciofi e taleggio
55min
Crema di asparagi e curcuma
35min
Crema di cavolfiori colorati e mandorle
45 Min
Vellutata di indivia belga e speck
50min
Vellutata di cavolfiore
50min
Crema di finocchi
35min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1ωρ. 10 λεπτ.
Vellutata di verza al vino bianco
50min
Minestra di cavoletti con olio alla salvia
50min
Vellutata di porri e radicchio
55min
Crema di broccoli e porri
45 Min