Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di cavoletti di Bruxelles
- 150 g di lattuga romana, lavata
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 4 fette di pane casereccio
-
100
g di panna (35% di grassi)
nebo 100 g di latte intero - 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- pepe nero macinato fresco, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1460 kJ / 349 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 38.7 g
- Tuk
- 18.3 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di cavolfiori colorati e mandorle
45min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di cavolfiore
50min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35min
Crema di finocchi
35min
Vellutata di porri e radicchio
55min
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45min
Vellutata al cavolo viola e kefir
50min
Crema di broccoli e porri
45min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2h
Crema di asparagi e curcuma
35min