
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pollo marinato
- 1 pezzo di radice fresca di zenzero
- 100 - 120 g di cipolle rosse a pezzi
- 3 pompelmi preferibilmente biologici, il succo spremuto fresco
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 500 g di fettine di petto di pollo a striscioline (spessore 1 cm)
Terminare la preparazione
- 750 g di acqua
- 5 g di sale
- 240 g di riso basmati (cottura 10-12 minuti)
- 15 g di salsa di soia
- 15 g di salsa tamari
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 336 kcal / 1405 kJ
- Protein
- 34.1 g
- Tuk
- 1.3 g
- Sacharidy
- 50.2 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso basmati e ratatuia di melanzane
1hod.
Insalata di riso venere con fagioli rossi, peperoni e maiale al peperoncino
2hod. 30min
Insalata di riso basmati, salmone e avocado
1hod.
Injera (pane eritreo fermentato)
48hod. 35min
Pollo speziato alla mozambicana
35min
Yakisoba con gamberi
30min
Yaki Soba
55min
Pollo alla soia e sesamo
40min
Insalata di riso basmati
55min
Tè speziato indiano (Chai Masala)
15min
Filetto di maiale con salsa speziata al cocco e pane naan all'aglio
1hod.
Riso con pollo alle 7 spezie
40min