Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta al vino
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- 300 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 3 uova
- 50 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 300 g di tonno in scatola al naturale, ben sgocciolato
- 2 cucchiaini di capperi sott'aceto, sgocciolati
- 6 di filetti di acciuga sott'olio a pezzi piccoli
- 2 pizzichi di origano secco
- 12 di pomodori ciliegino a metà
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1406 kJ / 336 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Sacharidy
- 31.1 g
- Tuk
- 15.6 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1h
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1 Std. 30 Min
Torta salata tricolore
1 Std. 20 Min
Crostata salata tricolore
1 Std. 30 Min
Quiche pere e gorgonzola
1h
Torta di riso basmati gratinata
1 Std. 5 Min
Quiche di patate e cipolle
55 Min
Torta salata di pane
45 Min
Torta salata con pomodorini e olive
1h 10min
Quiche ai pomodorini
1h
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1h 50min