Kompatibilní verze
Vellutata di piselli con tortino di patate e gamberi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di patate, pelate (100 g a pezzi e 500 g a fette)
- 30 g di gambo di sedano
- 30 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di piselli surgelati
- 100 g di patate, pelate e a pezzi
- 1 dado per brodo vegetale
- 800 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a fette
- 6 gamberoni giganti crudi, sgusciati e privati dell'intestino
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1391 kJ / 332 kcal
- Protein
- 16.9 g
- Sacharidy
- 28.4 g
- Tuk
- 16.8 g
- Vláknina
- 7.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di zucca e polpette di tacchino
1h
Vellutata di piselli con polpettine di ricotta
55 Min
Crema di ceci con vongole
40min
Crema di asparagi
50 min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 godz. 30 min
Vellutata di ceci e gamberi
40min
Crema di spinaci e Asiago
45 min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Pappa al pomodoro, frittata di spinaci e ratatouille di verdure
1h 5min
Vellutata di piselli con filetto in citronette
45 min
Mini fiori di cheesecake agli spinaci
1 godz. 30 min
Crema di patate con polpo
1h