Vellutata di piselli con tortino di patate e gamberi

Vellutata di piselli con tortino di patate e gamberi

4.1 22 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
6 porzioni

Suroviny

  • 30 g di gambo di sedano
  • 30 g di carota pelata e a pezzi
  • 30 g di cipolla in quarti
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 dado per brodo vegetale
  • 500 g di piselli surgelati
  • 500 g di patate pelate e a fette
  • 6 gamberoni giganti crudi, sgusciati e privati dell'intestino
  • burro q.b.
  • farina tipo 00 q.b.
  • 800 g di acqua
  • 100 g di formaggio fresco spalmabile
  • 1 cucchiaino di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 16.9 g
Kalorie 1391 kJ / 332 kcal
Tuk 16.8 g
Vláknina 7.2 g
Sacharidy 28.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...