Kompatibilní verze
Vellutata di piselli con tortino di patate e gamberi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di patate, pelate (100 g a pezzi e 500 g a fette)
- 30 g di gambo di sedano
- 30 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di piselli surgelati
- 100 g di patate, pelate e a pezzi
- 1 dado per brodo vegetale
- 800 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a fette
- 6 gamberoni giganti crudi, sgusciati e privati dell'intestino
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1391 kJ / 332 kcal
- Protein
- 16.9 g
- Sacharidy
- 28.4 g
- Tuk
- 16.8 g
- Vláknina
- 7.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformatini di Parmigiano su letto di verdure stufate a vapore con aceto balsamico
50 min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 min
Vellutata di piselli
20min
Vellutata di zucca e patate con merluzzo all'arancia
1 Std. 50 Min
Timballini di riso allo zabaione con asparagi e omelette delicata al Varoma
45 min
Vellutata di piselli con filetto in citronette
45 min
Bicchierini di zucca, gamberi e pancetta croccante (Bimby Friend)
40 min
Vellutata di piselli con polpettine di ricotta
55 min
Crema di zucca e calamaretti
35 min
Crema di piselli con chips di prosciutto crudo
30 min
Vellutata di ceci e gamberi
40 min
Vellutata di zucca e scampi
2h