Veracruz Fish
TM6 TM5

Veracruz Fish

3.1 ( 7 hodnocení )

Suroviny

  • 250 g rice
  • 250 g white fish fillets (e.g plaice), skinless, boneless, cut in pieces
  • 100 g carrots cut in pieces
  • 150 g white cabbage cut in pieces
  • 100 g olive oil
  • 300 g tomatoes quartered
  • 80 g onions halved
  • 4 garlic cloves
  • 1 serrano chilli halved
    nebo 1 fresh jalapeño chilli halved
  • 2 Tbsp cider vinegar
  • 100 g pitted black olives
  • 20 g pickled capers
  • 5 sprigs fresh parsley leaves only
  • 3 sprigs fresh thyme leaves only
  • 1 - 2 fish stock cubes (for 0.5 l each) to taste
  • ¼ tsp fine sea salt or to taste

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
418 kcal / 1748 kJ
Protein
14.3 g
Tuk
29.3 g
Sacharidy
24.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty