Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g rice
- 250 g white fish fillets (e.g plaice), skinless, boneless, cut in pieces
- 100 g carrots, cut in pieces
- 150 g white cabbage, cut in pieces
- 100 g olive oil
- 300 g tomatoes, quartered
- 80 g onions, halved
- 4 garlic cloves
-
1
serrano chilli, halved
nebo 1 fresh jalapeño chilli, halved - 2 Tbsp cider vinegar
- 100 g pitted black olives
- 20 g pickled capers
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), to taste
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1748 kJ / 418 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 24.2 g
- Tuk
- 29.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Lamb Stew
50min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Chicken and Chickpea Tagine
1 Std. 20 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Tomato basil chicken stew
35min
Basque Chicken
1h 10min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Mackerel and Lemon Trofie
30 min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 min
Chicken Tagine
25min