Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g rice
- 250 g white fish fillets (e.g plaice), skinless, boneless, cut in pieces
- 100 g carrots, cut in pieces
- 150 g white cabbage, cut in pieces
- 100 g olive oil
- 300 g tomatoes, quartered
- 80 g onions, halved
- 4 garlic cloves
-
1
serrano chilli, halved
nebo 1 fresh jalapeño chilli, halved - 2 Tbsp cider vinegar
- 100 g pitted black olives
- 20 g pickled capers
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), to taste
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1748 kJ / 418 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 24.2 g
- Tuk
- 29.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry and Coconut Risotto
35min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Olive and Mozzarella Farfalle
30 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 Min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 Min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 Min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Seafood Risotto
40 Min
Gnocchi with Sausages and Steamed Spinach, Apricots with Honey and Walnuts
35min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40 Min
Asparagus and Pea Pasta
20 min