Veracruz Fish

Veracruz Fish

3.1 7 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • rice
    250 g
  • white fish fillets (e.g plaice), skinless, boneless, cut in pieces
    250 g
  • carrots cut in pieces
    100 g
  • white cabbage cut in pieces
    150 g
  • olive oil
    100 g
  • tomatoes quartered
    300 g
  • onions halved
    80 g
  • garlic cloves
    4
  • serrano chilli halved
    1
    1 fresh jalapeño chilli, halved
  • cider vinegar
    2 Tbsp
  • pitted black olives
    100 g
  • pickled capers
    20 g
  • fresh parsley leaves only
    5 sprigs
  • fresh thyme leaves only
    3 sprigs
  • fish stock cubes (for 0.5 l each) to taste
    1 - 2
  • fine sea salt or to taste
    ¼ tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 14.3 g
Kalorie 1748 kJ / 418 kcal
Tuk 29.3 g
Sacharidy 24.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...