Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spice Paste
- 20 g fresh parsley leaves
- 20 g almonds
- 20 g breadcrumbs
- 60 g olive oil
- 1 lemon, finely grated zest only
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Stew
- 300 g savoy cabbage, cored, cut in pieces
- 300 g red onions, halved
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, drained, oil reserved
- 1000 g water
- 120 g pearl barley
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
nebo 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled - 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ bunch fresh thyme, leaves only
- 480 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1334 kJ / 319 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 11.3 g
- Tuk
- 14.2 g
Alternativní recepty
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Sweet Potato Curry
30 Min
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 Std. 5 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Garlic and White Bean Stew
50 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Cape Malay Vegetable Curry
35 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.