Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
TM6 TM5

Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)

3.8 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 200 g leeks, white part only
  • 600 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder
  • water, to cover sliced potatoes
  • 40 g unsalted butter, plus 1 Tbsp for baking
  • ½ fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
    nebo ½ tsp fish stock paste, homemade
  • ½ tsp ground black pepper
  • 300 g double cream
  • 600 g white fish fillet, skinless, firm (e.g. cod, grouper, haddock)
  • ½ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 2 lemons, 1 finely grated zest only, 1 halved for serving

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2731 kJ / 653 kcal
Protein
36 g
Sacharidy
37 g
Tuk
42 g
Nasycený tuk
25 g
Vláknina
5 g
Sodík
1001 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty