Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 tranche de jambon cru, en morceaux
- 80 g d'olives noires dénoyautées
- 100 g de fromage de chèvre en bûche
-
200
g de fromage à tartiner, type St Môret®
nebo 200 g de ricotta - 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- ¼ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 8 feuilles de brick, coupées en deux
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2368 kJ / 569 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 39.8 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Samoussas au thon
35 Min
Tourbillon au fromage
2h 30min
Feuilleté au crabe
1h 20 min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12u.
Olivettes
1 Std. 45 Min
Œufs cocotte aux cèpes
35 Min
Bricks aux légumes et à la tome
1h
Tuiles au fromage
15 Min
Fleurs chorizo-feta
35 Min
Samoussas poire-chocolat
45 Min
Flan express au roquefort
30 Min
Bouchées au chèvre et chorizo
30 Min