Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 Knoblauchzehen, nach Geschmack und Größe
- 20 g Weizenmehl, glatt
-
150
g Schlagobers
nebo 150 g Milch - 1 ½ TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- 500 g Blattspinat, frisch
- 50 g Wasser, je nach gewünschter Konsistenz
- Sauerrahm zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 499 kJ / 119 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 657 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Leberreis
35 min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1 Std. 40 Min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2h 30 min
Rotkraut
1h
Paradeissauce mit Salzerdäpfeln
1h
Gelber Fisolensalat
40 min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 min
Bröselknödel
40 min
Letscho
40 min
Gekochtes Sauerkraut
50 min
Erdäpfelknödel
1h 10 min