Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 Knoblauchzehen, nach Geschmack und Größe
- 20 g Weizenmehl, glatt
-
150
g Schlagobers
nebo 150 g Milch - 1 ½ TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- 500 g Blattspinat, frisch
- 50 g Wasser, je nach gewünschter Konsistenz
- Sauerrahm zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 499 kJ / 119 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 657 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdäpfelknödel
1h 10min
Rotkraut
1 godz.
Krautfleckerl
40 menit
Gekochtes Sauerkraut
50min
Wurstknödel
1h 20 min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50min
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35min
Gebackene Hollerstrauben
30min
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35min
Gelber Fisolensalat
40 menit
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55min