
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 Knoblauchzehen nach Geschmack und Größe
- 20 g Weizenmehl, glatt
-
150
g Schlagobers
nebo 150 g Milch - 1 ½ TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- 500 g Blattspinat, frisch
- 50 g Wasser je nach gewünschter Konsistenz (volitelně)
- Sauerrahm zum Garnieren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 119 kcal / 499 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 657 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebackene Hollerstrauben
30min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35min
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Letscho
40min
Paradeissauce mit Salzerdäpfeln
1hod.
Wurstknödel
1hod. 20min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50min
Rote-Rüben-Suppe
45min
Bröselknödel
40min
Krautfleckerl
40min