Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 Knoblauchzehen, nach Geschmack und Größe
- 20 g Weizenmehl, glatt
-
150
g Schlagobers
nebo 150 g Milch - 1 ½ TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- 500 g Blattspinat, frisch
- 50 g Wasser, je nach gewünschter Konsistenz
- Sauerrahm zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 499 kJ / 119 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 657 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50min
Krautfleckerl
40 Min
Kren, milchsauer vergoren
72hod. 25min
Gekochtes Sauerkraut
50min
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1 Std.
Rote-Rüben-Suppe
45 Min
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Letscho
40 Min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35min
Bröselknödel
40 Min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min