Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Steinpilze, getrocknet
- 300 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (2 cm)
- 50 g Weißwein, trocken
- 600 g Wasser
- 250 g Schlagobers
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, klein
-
1
Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
nebo 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 3 Prisen Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- ¼ TL Muskatnuss, gemahlen
- 2 Prisen Cayennepfeffer, gemahlen
- 50 g Butter, in Stücken
- 4 EL Crème fraîche
- 4 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft und gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1767 kJ / 422 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 156 mg
Alternativní recepty
Bärlauchcremesuppe
30 min
Vogerlsalatsuppe mit Topfennockerl
50 min
Forellencremesuppe
40 min
Rahmsuppe von Pfifferlingen mit gebratenem Porree
25 min
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30 min
Basilikumsuppe
25 min
Erbsencremesuppe
30 min
Erdäpfel-Pilz-Suppe mit Knoblauchbrot
50 min
Maronisuppe mit Pilztascherl
40 min
Spargelcremesüppchen mit Käsechips
40 min
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Fenchel-Maroni Suppe
35 min