Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Steinpilze, getrocknet
- 300 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (2 cm)
- 50 g Weißwein, trocken
- 600 g Wasser
- 250 g Schlagobers
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, klein
-
1
Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
nebo 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 3 Prisen Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- ¼ TL Muskatnuss, gemahlen
- 2 Prisen Cayennepfeffer, gemahlen
- 50 g Butter, in Stücken
- 4 EL Crème fraîche
- 4 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft und gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1767 kJ / 422 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 156 mg
Alternativní recepty
Steirische Fischsulz
7h
Spargelcremesüppchen mit Käsechips
40min
Kräutersuppe mit Blätterteigstangerl
50 dk
Radieschensuppe mit Kressenockerl
35 dk
Paradeiser-Rotwein- Suppe mit Mozzarella
55min
Vogerlsalatsuppe mit Topfennockerl
50 dk
Grünspargel-Laksa
30min
Forellencremesuppe
40min
Venusmuschelsuppe mit Riesengarnelen
1sa
Erdäpfelsuppe mit Speck-Zwiebeln
55min
Aromatische Kressesuppe
30min
Frittatenrouladen
40min