
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln geviertelt
- 3 Knoblauchzehen halbiert
- 40 g Olivenöl
- 10 g Tomatenmark
- ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- 500 g Paprikaschoten rote, grüne und gelbe, in Stücken
- 100 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 300 g geschälte Tomaten aus der Dose
- ¼ TL Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 101 kcal / 426 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Pusztasalat
1hod.
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1hod.
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50min
Krautsuppe
55min
Ungarisches Letscho
50min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1hod.
Erdäpfelgulasch
1hod. 10min
Krautfleckerl
40min
Liptauer
15min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55min
Fisolengulasch
1hod. 10min