Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 1 Karfiol (ca. 500-600 g), Blätter und Stielansatz entfernt
- 1 - 1 ¼ TL Salz, nach Geschmack
- 80 g Butter, in Stücken
- 120 g Semmelbrösel
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 802 kJ / 192 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55min
Cremiges Erdäpfel-Kohlrabi-Gemüse
35min
Gemüsekraftsuppe
3 Std. 45 Min
Gratiniertes Karfiolpüree
1h 5min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50min
Risi-Bisi
30 phút
Cremespinat
30 phút
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55min
Karfiol mit Paprikaragout und Haselnussbröseln
45min
Brokkoli mit leichter Schnittlauchhollandaise und Ei
35min
Gekochtes Sauerkraut
50min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55min