Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g frische Bärlauchblätter, grob geschnitten, etwas mehr zum Dekorieren
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 100 g Sauerrahm
- 2 TL Bärlauchpaste, selbst gemacht (siehe Tipp) (volitelně)
- ½ TL Meersalz
- 2 TL Leinöl
- ½ - 1 TL Senf (z. B. Estragonsenf), nach Geschmack
- 2 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 552 kJ / 132 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Bärlauchcremesuppe
30 min
Bärlauchcremesuppe
30 min
Holunderblüten-Limetten-Sirup
48h
Bärlauchsalz
27u. 25min
Rote-Rüben-Relish
1h 15min
Bärlauchlaibchen mit Kräutercreme
40 min
Bärlauch-Erdäpfelkas
40 min
Bärlauchpaste
20 min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30 min
Grüner Brotaufstrich mit Wildkräutern
15 Min
Bärlauch-Aufstrich
15 Min
Bärlauch-Hummus
15 Min