Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Melanzani (à 250-300 g)
- 2 EL frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert, nach Geschmack und Größe
- 10 g Olivenöl
- 10 - 20 g Frischkäse (volitelně)
- 10 g Zitronensaft
- ¾ - 1 TL Rauchsalz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 148 kJ / 35 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Melanzani-Gemüse mediterran
35 Min
Pfeffersackerl mit Pastinaken-Steinpilz-Fülle
1 godz. 30 min
Warmer Bohnenaufstrich mit gegrillten Paprikastreifen
13 Std. 20 Min
Auberginenpüree
30 min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1 godz.
Frittata verde - Grüne Gemüse Frittata
35 Min
Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)
1 godz.
Fatayer mit Käse Minze
1 Std. 5 Min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10 Min
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10 Min
Bohnen-Paradeis-Aufstrich
10 Min
Hummus, grüne Tahina und israelischer Salat
40 Min