Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Nüsse, ganz, gemischt
- 10 g Semmelbrösel
- 80 g Schalotten, halbiert
- 50 g Butter, in Stücken und 2 EL zum Anbraten
- 500 g Maroni, gegart, geschält
- 100 g Weißwein
- 100 g Wermut, weiß, trocken, (z. B. Martini, bianco)
- 900 g Wasser
- 200 g Schlagobers
-
3 - 4
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, nach Geschmack
nebo 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 2 TL Salz, etwas mehr für den Fisch
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 Saiblingsfilets, ohne Haut und Gräten
- 2 EL frische Petersilie, gehackt, zum Dekorieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1676 kJ / 397 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petersilienwurzel-Suppe mit Rote-Linsen-Püree
1h
Velouté von Topinambur
30 min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Bärlauchsuppe mit Lachs
30 min
Maronisuppe mit Pilztascherl
40 Min
Spargelcremesüppchen mit Käsechips
40 Min
Maronencremesuppe
30 min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40 Min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50min
Fenchel-Maroni Suppe
35min
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40 Min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min