Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 EL Steinpilze, getrocknet
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 55 g natives Olivenöl extra
- 25 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 700 g gemischte frische Pilze (Steinpilze, Kräuterseitlinge, Eierschwammerl, Champignons)
- 1 rote Zwiebel
- 400 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 484 kJ / 116 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Steirischer Rindfleischsalat
1h
Kartoffeltopf mit Pfifferlingen
1h 40min
Pfeffersackerl mit Pastinaken-Steinpilz-Fülle
1h 30min
Pressknödel mit Schwammerl und Salsa-Verde-Dip
2 Std. 35 Min
Fischbrühe
30 min
Erdäpfel mit Avocado-Bärlauchcreme
55min
Spargel mit Eier-Vinaigrette
40 min
Erdäpfel-Pilz-Suppe mit Knoblauchbrot
50min
Tintenfischsauce
40 min
Steirische Fischsulz
7 godz.
Penne mit Muscheln
1h 5min
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1h