
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 EL Steinpilze, getrocknet
- 1 Bund Petersilie, frisch Blättchen abgezupft
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 55 g natives Olivenöl extra
- 25 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 700 g gemischte frische Pilze (Steinpilze, Kräuterseitlinge, Eierschwammerl, Champignons)
- 1 rote Zwiebel
- 400 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 116 kcal / 484 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 3 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Steinpilzragout mit Semmelnocken
1hod.
Saibling mit Artischocken
40min
Melanzani-Gemüse mediterran
35min
Letscho
40min
Gemüsefond/-suppe
50min
Thunfischpâté
4hod. 20min
Gefüllte Calamari vom Grill
50min
Champignon-Terrine
3hod. 50min
Kaviar-Frischkäsecreme mit Kresse-Radieschensalat
25min
Melanzanicreme
1hod. 20min
Venusmuschelsuppe mit Riesengarnelen
1hod.
Paradeiskraut
35min