Saibling à la Saltimbocca mit Braterdäpfeln und Tomatensauce

Saibling à la Saltimbocca mit Braterdäpfeln und Tomatensauce

4.2 34 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod.
4 Portionen

Suroviny

  • Saiblingsfilets frisch oder aufgetaut
    4
  • Salz etwas mehr zum Würzen
    1 TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    6 Prisen
  • Zitronensaft
    4 TL
  • Knoblauchzehen in Scheiben
    3
  • Salbeiblätter, frisch
    4 - 8
  • Rohschinken (z. B. Prosciutto Crudo)
    4 Scheiben
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • geschälte Tomaten, aus der Dose
    400 g
  • Wasser
    150 g
  • Weißwein
    80 g
  • Honig
    20 g
  • Oregano, getrocknet
    ½ TL
  • Basilikum, getrocknet
    ½ TL
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 TL
    1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
  • Erdäpfel, festkochend geschält, in Stücken (3 cm)
    500 g
  • Kokosöl
    1 EL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 31 g
Kalorie 13700 kJ / 326 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 32 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...