Zařízení & příslušenství
豉椒炒排骨
Příprava 20min.
Celkový 45min.
2 人份
Suroviny
-
豬小排 切塊(3公分),劃刀300 克
-
醬油1 大匙
-
太白粉1 大匙
-
紅蔥頭3 顆
-
蒜頭3 粒
-
油3 大匙
-
薑 切片10 克
-
新鮮紅辣椒 切段1 根
-
洋蔥 切塊½ 顆
-
豆豉 以熱水泡開並保留水1 大匙
-
米酒1 大匙
-
青椒 切片(三角片狀)½ 顆
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 2 人份
Protein
28.5 g
Kalorie
2133 kJ /
509 kcal
Tuk
36.73 g
Vláknina
1.79 g
Sacharidy
11.13 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
小館風情
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan