Zařízení & příslušenství
麻油雞湯包
Příprava 1hod. 10min.
Celkový 2hod. 40min.
12 個
Suroviny
湯包皮
-
水40 克
-
鹽¼ 茶匙
-
中筋麵粉90 克
內餡
-
雞高湯50 克
-
吉利丁粉1 茶匙
-
去骨去皮雞腿肉 切丁200 克
-
薑 切碎10 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
香油10 克
-
水 (蒸煮用)500 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
8 g
Kalorie
684.2 kJ /
163.7 kcal
Tuk
4.6 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
22.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
麵粉實驗室(上)
76 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan