Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
湯包皮
- 40 克 水
- ¼ 茶匙 鹽
- 90 克 中筋麵粉
內餡
- 50 克 雞高湯
- 1 茶匙 吉利丁粉
- 200 克 去骨去皮雞腿肉 ,切丁
- 10 克 薑 ,切碎
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 10 克 香油
- 500 克 水 (蒸煮用)
- Nutriční hodnoty
- na 1 個
- Kalorie
- 684.2 kJ / 163.7 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 22.3 g
- Tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 0.5 g