Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 克 山藥,去皮, 切片
- 1 顆 蛋, 蛋白,蛋黃分開
- 200 克 紅鯛魚片, 切斜片
- 150 克 嫩豆腐, 切片(厚約05.公分)
- 15 克 日式醬油
- 10 克 米酒
- 500 克 水 (蒸煮用)
- 5 克 海苔絲
- 5 克 乾辣椒絲 (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 625 kJ / 149 kcal
- Protein
- 14.9 g
- Sacharidy
- 12.8 g
- Tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 1.8 g