Zařízení & příslušenství
山藥鯛魚蒸
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
新鮮山藥 (日本山藥),去皮,切塊50 克
-
紅鯛魚片 切斜片200 克
-
嫩豆腐 切片(厚約05.公分)150 克
-
新鮮山藥 (日本山藥),去皮,切片150 克
-
日式醬油15 克
-
米酒10 克
-
蛋 蛋白,蛋黃分開1 顆
-
水 (蒸煮用)500 克
-
海苔絲5 克
-
乾辣椒絲 (volitelně)5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
14.9 g
Kalorie
625 kJ /
149 kcal
Tuk
5.1 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
12.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
日本媽媽家常菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan