Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla dorata in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di fave fresche
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 160 g di riso per minestre
- pepe nero macinato, a piacere
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1125 kJ / 269 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 37.8 g
- Tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di lenticchie
50min
Fagioli in umido
1h 30 min
Minestra lenticchie e spinaci
50min
Zuppa di ceci e cicoria
1u.
Zuppa di piselli spezzati e prosciutto
1h 25min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 min
Antica minestra ai broccoletti
45 min
Vellutata di fave verdi e piselli novelli
40min
Zuppa di piselli secchi
1h 25min
Fave in umido
1u.
"Scafata" viterbese
1h 50min
Zuppa montanara
1u.