Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di asparagi verdi, mondati, lavati e a pezzi (3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 cipolla a pezzi
- 1 gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 1 carota, pelata e a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 4 ossibuchi di vitello, lavati, asciugati e infarinati (600 g circa)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di noce moscata
- 50 g di vino bianco secco
- 400 g di acqua calda
-
1
dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
nebo 1 dado Bimby per brodo di carne fatto in casa - 4 pomodori, tipo San Marzano, spellati, senza semi e a cubetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3812.3 kJ / 911.2 kcal
- Protein
- 103 g
- Sacharidy
- 18.6 g
- Tuk
- 47.6 g
- Nasycený tuk
- 16.6 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 1261 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Pollo alla cacciatora
50min
Coniglio in umido
1h 25min
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Coniglio alla siciliana
1h 20min
Pollo alla romana
1h 10min
Costine in umido
1h 20min
Coniglio all'appetitosa
1h 10min
Spezzatino di reale alle olive
1h 20min
Arrosto di vitello con carciofi
1 Std. 5 Min
Stinchi alle erbe
2h