Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di asparagi verdi, mondati, lavati e a pezzi (3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 cipolla a pezzi
- 1 gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 1 carota, pelata e a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 4 ossibuchi di vitello, lavati, asciugati e infarinati (600 g circa)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di noce moscata
- 50 g di vino bianco secco
- 400 g di acqua calda
-
1
dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
nebo 1 dado Bimby per brodo di carne fatto in casa - 4 pomodori, tipo San Marzano, spellati, senza semi e a cubetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3812.3 kJ / 911.2 kcal
- Protein
- 103 g
- Sacharidy
- 18.6 g
- Tuk
- 47.6 g
- Nasycený tuk
- 16.6 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 1261 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coniglio in umido
1h 25min
Faraona ai funghi porcini
1 Std. 10 Min
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Coniglio alla siciliana
1h 20 min
Coniglio ai funghi
1 Std. 10 Min
Faraona al vino rosso
1h 30 min
Coniglio stufato
1 Std. 10 Min
Coniglio all'appetitosa
1 Std. 10 Min
Coniglio in porchetta
1h 20 min
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1h
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min