
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di asparagi verdi mondati, lavati e a pezzi (3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 cipolla a pezzi
- 1 gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 1 carota pelata e a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 4 ossibuchi di vitello, lavati, asciugati e infarinati (600 g circa)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di noce moscata
- 50 g di vino bianco secco
- 400 g di acqua calda
-
1
dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
nebo 1 dado Bimby per brodo di carne fatto in casa - 4 pomodori tipo San Marzano, spellati, senza semi e a cubetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 911.2 kcal / 3812.3 kJ
- Protein
- 103 g
- Tuk
- 47.6 g
- Sacharidy
- 18.6 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Nasycený tuk
- 16.6 g
- Sodík
- 1261 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coniglio alla mediterranea
50min
Spezzatino di manzo con patate
1hod. 10min
Pollo alla cacciatora
50min
Faraona ai funghi porcini
1hod. 10min
Trippa in umido
1hod. 10min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1hod. 10min
Coniglio ai funghi
1hod. 10min
Coniglio in umido
1hod. 25min
Coniglio all'appetitosa
1hod. 10min
Costine di maiale alle verze
1hod. 20min
Costine in umido
1hod. 20min
Ossobuco alla milanese
1hod. 10min