Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 cucchiai di farina tipo 00
- 600 g di fettine di vitello a striscioline di circa 3-4 cm (vedere consigli)
- 1 scalogno a metà
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 3 foglie di salvia fresche, lavate
- 50 g di burro
- 2 pizzichi di sale
- 120 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 80 g di Marsala secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1121 kJ / 268 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scaloppine alla pizzaiola
25 min
Straccetti di vitello al vino bianco
30 Min
Bocconcini di pollo al limone
45min
Saltimbocca alla romana
25 min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35min
Bocconcini di pollo al Marsala e uvetta
45min
Scaloppine di vitello al limone
25 min
Vitello alla pizzaiola
35min
Scaloppine di vitello al limone
25 min
Tasche di maiale alla frutta secca e ginepro
50min
Fettine di pollo con olive e pistacchi
45min
Pollo al vino bianco e farina integrale di grano saraceno
45min