Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 cucchiai di farina tipo 00
- 600 g di fettine di vitello a striscioline di circa 3-4 cm (vedere consigli)
- 1 scalogno a metà
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 3 foglie di salvia fresche, lavate
- 50 g di burro
- 2 pizzichi di sale
- 120 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 80 g di Marsala secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1121 kJ / 268 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bocconcini di tacchino e champignon
45 min
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Bocconcini di pollo al Marsala e uvetta
45 min
Bocconcini di pollo al limone
45 min
Straccetti di vitello al vino bianco
30 min
Torrette d'anatra e gambero
40min
Involtini di maiale con spinaci
55min
Filetto ai funghi
1 godz.
Fettine di lonza in crema di prugne
1 godz. 20 min
Filetto di maiale e fragole
1h 25min
Tasche di maiale alla frutta secca e ginepro
50min
Saltimbocca alla romana
25min