Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g di dentice, eviscerato e squamato
- 6 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cipolla bianca a fette
- 2 limoni, preferibilmente biologici a fettine
- 2 arance, preferibilmente biologiche a fettine
- 2 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato + q.b.
- 500 g di acqua
- ½ limone, preferibilmente biologico
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2150.2 kJ / 513.9 kcal
- Protein
- 52.4 g
- Sacharidy
- 14.4 g
- Tuk
- 29.1 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 150 mg
Alternativní recepty
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35min
Calamari alla napoletana
40 min
Orata al sale
40 min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1h
Turbanti di spigola e arancio
1h
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1h 10min
Polpo in rosso
35min
Insalata di calamari e pesche
40 min
Polpo al vino rosso
1h
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35min