Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 patata lessa (100 g circa) a pezzetti
- 70 g di mortadella a cubetti
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 500 g di seppie pulite, le sacche ed i tentacoli
- olio extravergine di oliva q.b. per spennellare
- 500 g di pomodori ciliegino a metà
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 4753 kJ / 1136 kcal
- Protein
- 97.7 g
- Sacharidy
- 38.1 g
- Tuk
- 67 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpo in rosso
35min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Seppioline e gamberi gratinati
1 godz. 10 min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 Min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Polpo con patate alla salentina
1 godz. 10 min
Calamari ripieni
1h 30min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Moscardini al limone
30min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35min