Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 patata lessa (100 g circa) a pezzetti
- 70 g di mortadella a cubetti
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 500 g di seppie pulite, le sacche ed i tentacoli
- olio extravergine di oliva q.b. per spennellare
- 500 g di pomodori ciliegino a metà
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 4753 kJ / 1136 kcal
- Protein
- 97.7 g
- Sacharidy
- 38.1 g
- Tuk
- 67 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari alla napoletana
40min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Seppie con i piselli
40min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Moscardini al limone
30min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Seppioline e gamberi gratinati
1h 10min
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Baccalá alle olive
25min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35min
Calamari ripieni
1h 30min